Taastrup Hovedgade 60/Vesterparken 5, 2630 Taastrup

Måske Taastrup flotteste ejendom tegnet af Kim Utzon!

Nu udbydes denne fantastiske arkitektoniske perle af en ejendom - måske Taastrups flottes ejendom.

Ejendommen Taastrup Hovedgade 60 er tegnet af den berømte arkitekt Kim Utzon i 1995.
Ejendommen er i dag på 23. år udlejet til Apotek - og ikke bare et hvilket som helst apotek - men et apotek, der i dag har et opland på godt 55.000 mennesker, hvorfor apoteket i dag er et af landets største - og det bliver der nok ikke rykket ved de næste 23 år.

For ejendommen er når alt kommer til alt, en fantastisk ejendom, hvor det arkitektoniske og apoteket går rigtig godt hånd i hånd. Man kan udtrykke det på den måde, at ejendommen og apoteket er som skabt for hinanden - smukkere bliver det ikke!

En beskrivelse af denne ejendom er en udfordring - for atmosfæren, lyset, sammensætningen af materialer, kvaliteten, helheden, det æstetiske - alt det i en beskrivelse kan ord næsten ikke beskrive - den skal opleves!

Ejendommen Taastrup Hovedgade 60 på 513 m2 er opført i 1995, i et markant arkitektonisk udtryk, hvor facaden er opbygget med høje smigskårne sidepartier på begge sider af en ophængt, cedertræsbeklædt facade med kobbertag, hvorunder det transparente indgangsparti i glas befinde sig, sammen med 2 kobbersiloer til opfangelse af regnvand fra ejendommens kobbertag. Indenfor møde man det høje og meget rummelige ekspeditionslokale, overdækket af en træbeklædt tagkonstruktion, med ensidigt fald, båret af synlige stålgitterdrager, der åbner sig med et højtsiddende vinduesbånd med store åbninger ind mod sidepartierne, supplerer med et flot og diffust ovenlys, der bringer Jørn Utzons kirke i Bagsværd i erindring. Hertil italienske fliser på gulv, og italienske designlamper i loftet.
Skjult cedertræstrappe til 1. salen til møderum og flot kontor, toilet og køkken. Bag ekspeditionsdiskene, er der indbygget fuld automatiseret sorteringsmaskine til medicin, sorteringsrum, møderum og kontor, hertil køkken med udsigt til den flotte Japanske have.

Lang og lys fordelingsgang, med udsigt ind til den fantastiske Japanske Have og karpe bassin, der bringer os ind til apotekets 388 m2 store administrationsafsnit på Vesterparken 5, med flere kontorer, konferencefaciliteter på 1. salen, omklædningsfaciliteter og lager, der kan betjenes 24/7. Apoteket råder over 6 p-pladser til ejendommen.

Vesterparken 5-C på 408 m2 er indrettet på følgende måde til kontor.
Pænt indgangsparti til stort storrum og højt til loftet, med trappe til 1. salen, hertil 3 kontorer, hvoraf de 2 er meget store, arkivrum, kopirum og 2 toiletter. 1. salen er indrettet med stort møderum, 2 store kontorer, køkken og kopirum - alt står pænt, lyst og nydeligt.

Et afkast på 6,74 %, og en kvm. pris på godt kr. 15.000, må siges at være en god investeringscase, med en ejendom i den kvalitet og beliggenhed - det fås ikke meget bedre!

En flot ejendom, der vil klæde enhver (kræsen) ejendomsinvestors ejendoms cv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.