Vandmestervej 18, 2630 Taastrup

500 m2 spændende blandet bolig-og erhvervsejendom med central beliggenhed

Kombineret erhverv & bolig,

En ejendom ud over det sædvanlige, i et af Høje Taastrups bedste erhvervskvarterer - tæt på alt.

Her får man 496 m2 blandet ejendom, der er istandsat inden for de sidste 10 år, i et for området høj kvalitet.

Ejendommen er opdelt med bolig og erhverv til lettere industri/håndværk hvor erhvervsdelen også er velegnet til lettere produktion eller montage, herunder den grafiske branche, eller måske for firmaet med håndværkere til flerholdsskift.

Boligen er til købers disposition pr. 1.7.2023..

Ejendommen indeholder:

Boligdelen:
Består af en stor flot bolig på 140 m2 eller 250 m2, afhængig af hvordan man vælger at indrette sig.

Indrettet på følgende måde:

Stor entré, stort lyst åbent køkken med direkte adgang til spisestue og dagligstue og udgang til dejlig have, herunder 3 dejlige værelse, hvor forældresoveværelset har loft til kip. Stort flisebadeværelse.

Køkken er indrettet med en lækker kogeø med hyggelig spiseplads foran kogeøen, så interesserede kan sidde og følge med i køkkenet. Derudover er der masser af god skabsplads i køkkenet.

Fra den store, åbne og lyse spisestue, er der udsigt til haven, fra de store glaspartier, der går helt til loftet, med loft til kip, der igen er i åben forbindelse med dagligstuen.

Stort badeværelse med brus og toilet. I badeværelset er der masser af gode indbyggede skabe, herunder indbygget vaskemaskine og tørretumbler.

3 værelser, der alle er lyse og venlige - det store forældresoveværelse har loft til kip, hvor der er god plads til, make up bordet, eller skrivebord med pc'en.

Boligen har flotte parket- og flisegulve.

Der er adgang fra boligen til 110 kvm m2 stor bygning, der er indrettet med 3 værelser/rum, med flot flisebadeværelse. Her er mulighed for plads til alle aktiviteter, herunder billard, bordtennis, etc. etc. Kan selvfølgelig også bruges erhvervsmæssigt.

Ejendommen er velegnet til den store familie der foretrækker masser af plads og lys eller til 2 generationer, der vil bo på samme matrikel, idet der er gode muligheder for at opdele de 110 m2.

Perfekt for dem, der værdsætter de fordele, der er ved at kombinere familie- og arbejdslivet.

Erhvervsdelen:
Erhvervsdelen er opdelt som 3 separate enheder, der bedst kan beskrives som 3 selvstændige kontorlejligheder, med følgende størrelser:

Enhed 3: 76,47 m2
Enhed 4: 76,57 m2
Enhed 5: 83,29 m2 inkl. garage på 26 m2.

Enhederne har egen indgang og er opdelt med 3 rum - et stort åben rum i forbindelse med køkken og 2 værelser, hertil flotte flisebadeværelse. Der er loft til kip. Flere af enhederne har egen vaskemaskine.

Gulve belagt med flotte fliser.

Selve ejendommen er opført i mursten med hvid filset facade og med sort eternittag, og fremstår pæn og velholdt.

Bygningerne har tidligere været udlejet inden for byggebranchen, VVS, EL og den grafiske branche, men kan anvendes til mange formål og brancher - her sætter kun fantasien grænsen

Indkørsel til stort p-areal til ejendommen, der er belagt med SF-sten.

Ejendommen ligger med en god og eftertragtet placering i Høje Taastrup - tæt på alt, herunder motorvejsnettet, Høje Taastrup station, City 2 med dagligvare indkøb, skole, idræt og gymnasium.

Velkommen til Vandmestervej 18!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.