Taastrup Hovedgade 87, 1., 2630 Taastrup

Velbeliggende midt på Taastrup Hovedgade med gode p-forhold

I flot og præsentabel ejendom med central beliggenhed, kun 3 min. gang fra Taastrup S-station, udlejes lejemål på 193 m2 til klinik eller kontor.

Lejemålet fremstår klar til indretning efter lejers ønsker, med pænt adgangsforhold, hvor der er selvstændig personale indgang og separat kundeadgang med elevator til lejemålet.

Lejemålet er pt. indrettet med entre, toilet, og stort lyst lokale med loft til kip - forberedt til lejers indretning, hertil yderligere et ca. 15 kvm stort lokale, der kan indrettes med fx. køkken eller køkken/toilet i kombination. Der er derudover en ca 30 m2 stor terrasse til lejemålet.

Lejemålet har genvex og udsugning, og vil være særdeles velegnet til formål inden for sundhedsbrachen, herunder kiropraktor eller fysioterapi. Men kontor kan bestemt også være en mulighed.

Lejemålet kan efter aftale med udlejer indrettes efter lejers behov. Herunder kan der etableres handicaptoilet. Da der er elevatoradgang til lejemålet, opfylder lejemålet således Region Hovedstadens krav om adgangsforhold, ved forskellige anvendelser inden for sundhedsbranchen.

Ejendommen har i dag, nyt flot Apotek i stuen som lejer.

Mange frie og gratis p-pladser lige ved ejendommen og lejemålet.

Ejendommen er super velbeliggende midt på Taastrup Hovedgade, der er er et særdeles aktivt handelsstrøg, og kun få minutters gang fra Taastrup Station.

Måtte lejer evt. have ønsker om bolig i forbindelse med sit erhverv, vil der være mulighed for, at leje en fuldstændig istandsat bolig på 125 m2 med selvstændig adgang, i tilknytning til erhvervet.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 87, 1. - et lejemål for den kvalitetsbeviste lejer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.