Lindevej 11a, 2630 Taastrup

Centralt beliggende midt i Taastrup i veludbygget parcelhuskvarter

Nu kommer denne velinderrettet blandet erhverv og bolig til salg, centralt beliggende midt i taastrup og kun 150 meter fra Taastrup Hovedgade.

Fuldt udlejet til tandklinik og bolig.

Ejendommen er samlet på 262 kvm. og opdelt i et erhverv(tandlæge) og en bolig, hvor hver enhed har sin egen bygning med hver deres selvstændige adgangsforhold. Hertil er der 4 p-pladser, der i dagtimerne er forbeholdt erhvervets kunder.

Ejendommen er opført i 1970 som gulmuret parcelhus, over 2 bygningskroppe, på tilsammen 262 etagemeter, hvor erhvervet, der er tandklinik disponere over 192 kvm inkl. underetage, og hvor boligdelen udgør 70 kvm. Tandklinikken har været lejer i ejendommen siden 2011.

Ejendommen er opdelt på følgende måde:

Erhverv 192 etagemeter:
Selvstændig indgang, der fører til reception og venteværelse, med trappe til underetage og lille trappe op til klinikområde. Klinikområde med fordelingsgang til 3 kliniklokaler, 2 kontorer, køkken, wc, og adgang til skyllerum/renrum.

Underetage på 88 m2 med god lofthøjde er indrettet med stort lyst personalerum/spisestue, tandteknikerrum, vaskerum og 2 mindre lokaler.

Hertil mindre have og dispositionsret over 4-5 p-pladser i dagtimerne til klinikkens patienter.

Hele lejemålet fremstår pænt, velindrettet og særdeles lyst og venligt.

Erhvervslejen bliver opkrævet uden moms og reguleres med NPI. Erhvervslejer betaler for varme og vand.

Bolig 70 kvm:
Selvstændig indgang, med fordelingsentre til 2 pæne og lyse værelser, lyst køkken, stor dejlig stue, med direkte udgang til have, og 25 m2 stor terrasse, og sidst men ikke mindst adgang til pænt badeværelse med kar. Boligen har parketgulv og fremstår pæn og nydelig.

Lejer står selv for renholdelse af have og p-areal.

Lejekontakten er reguleret med NPI. Lejer betaler for varme og vand ud over lejen.


Dette er en ejendom med mange muligheder, herunder at konvertere ejendommen om til ren parcelhus, når den mulighed opstår er nærliggende. Fx. til flere generationer under samme tag, hvor 3 generationer sagtens kunne bruge ejendommen, og stadig føler at man havde sit eget.

Men også bare en unik mulighed for en investor til at erhverve en god investeringsejendom, for at opnå et fornuftigt cashflow, og et start afkast på knap 6 % pa., i et absolut godt kvarter midt i Taastrup, er bestemt helle ikke dårligt, slet ikke når ejendommen er udlejet til bolig og tandklinik i gennem mange år.

VELKOMMEN TIL LINDEVEJ 11A!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.