Kingosvej 3, 2630 Taastrup

521 m2 flot lejemål med adgang til 3.600 m2 park

Super flot lejemål på 521 m2!

Flot lejemål på 521 m2, med adgang til usædvanligt flot park/haveanlæg på godt 3.600 m2 - kommer nu til udlejning.

Hovedejendommen, som har ligget vis á vis Taastrup Hovedgade i godt 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, senest har Sparinvest boet i ejendommen siden 2004 som deres domicilejendom. Sparinvest er nu en del af Nykredit, hvor det er besluttet, at deres aktiviteter fortsætter fra hovedsædet i København.

Pr. 15.3 er hovedejendommen - ca. 1.500 m2 - udlejet til C & B Systemer A/S.

Lejemålet er i 2 etager og indeholder:

Flotte cellekontorer, storrumskontorer på 1. salen, repræsentative mødelokaler og pæne toiletter. Der vil være mulighed for at indrette køkken i lejemålet.

Denne pavillon føjer sig smukt til den gamle hovedbygning, sammen med de 2 andre pavilloner og blev 2002 præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Lejemålet indeholder alt, hvad en moderne kontorejendom skal rumme, og er opgraderet med nyeste teknik og fiberforbindelser.

Fri adgang til haveanlægget/parken på 3.600 m2, der med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanque bane skal opleves.

Parken deles med øvrige lejer og den eksklusive nabo bebyggelse, Hvidestensparken, opført i 2004 med 16 seniorvenlige boliger efter ide af Kim Utzon.

Hovedejendommen har stor synlighed fra Taastrup Hovedgade, med gode parkeringsmuligheder og ca. 70 p-pladser for hele ejendommen, der deles med anden lejer, efter princippet "først til mølle". Ny lejer kan forventer at "disponere" over ca. 15 p-pladser.

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 250 meter til S-tog og busstoppested lige ude for døren.

Dette er et lejemål for den kvalitetsbeviste virksomhed med 30-40 ansatte, der ønsker et repræsentativt lejemål, hvor medarbejder vil stortrives i flotte og lyse omgivelser!

Et flot lejemål!
Lidt historie om ejendommen i sin helhed:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svigerfar) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov, ca. 16000 kvm.

I parken blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane (nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 2 kontorpavilloner, der føjede sig smukt til den gamle hovedbygning. Byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte den nuværende ejer Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger (tegnet af Kim Utzon) fungerede som dataskole frem til 2004.

Siden har den "gamle" patricier-villa og hestestald m.m. dannet rammen om Sparinvest´s hovedsæde frem til år 2020.

Sparinvest er netop opkøbt af Nykredit, hvorfor det kapitel nu er afsluttet.

Et nyt kapitel starter og hovedejendommen på ca. 1.500 m2 er nu udlejet til C & B Systemer A/S pr. 15.3.2020.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.