Vandmestervej 20, 2630 Taastrup

Spændende ejendom med stort lejepotentiale

Kombineret erhverv & bolig, fuldt udlejet til Creativ.dk ApS, der handler med bedre brugte kontormøbler. Erhvervslejekontrakten er uopsigelig frem til 1. januar 2023, med en nuværende årlig leje på kr. 385.000.

Det er vores vurdering, at ejendommen er udlejet under markedsleje med ca. 45 %, svarende til kr. 175.000. Ved fuld markedsleje vil afkastet være ca. 8 % pa.

Beskrivelse:
Ejendommen har en grund på 1.878 kvm., med 849 kvm. bygning i stålprofiler, opført i 1980 og senere om/-tilbygget i 1993 hvor 140 kvm. er bolig, hertil p-plads til ca. 15-20 biler.

Ejendommen er i 2 etager, og opdelt på følgende måde:

Grundplan er indrettet med pænt udstillingsområde/showroom til kontormøbler og værksted/montageafdeling, hertil flot administrationsafsnit med køkken og pæne toiletforhold. Flere indskudte dæk. Der er derudover 3 trapper som fører op til 1. salen, hvoraf den ene trappe fører op til boligen.

1. salen er indrettet som et stort pænt og lyst showroom til kontormøbler, i det en stor del af lyset kommer ind af ovenlysvinduer.

Hertil er der 140 kvm. flot bolig, der er indrettet med 3 store værelser, stort spisekøkken, og meget stor stue, hertil badeværelse og yderligere et toilet, og sidst men ikke mindst en 17 kvm. stor dejlig altan. Alt står pænt og nydeligt.

Til boligen forefindes derudover udeareal på grunden, der er befæstet med herregårdssten og mindre græsområde.

Ejendommen er forsynet med flere porte, hvor 2 er størrelsen 4 x 3 meter og 3 x 3 meter.

Se i øvrigt vedlagte plantegninger senere i prospektet, for at se den præcise opdeling af ejendommen.

Ejendommen sælges for et dødsbo, hvorfor ejendommen sælges med generel ansvarsfraskrivelse.

Køber er derfor opfordret til at gennemgå ejendommen grundigt med en byggesagkyndig, i det opmærksomheden specielt henledes på ejendommens fysiske forhold på følgende område:

Vinduer(Nogle vinduer trænger til udskiftning - oplyst af lejer)
Yderdøre(Udbedres eller udskiftes - oplyst af lejer)
Taget(Del af tag bør renoveres - oplyst af lejer).

Ejendommen ligger i veludbygget og attraktivt erhvervsområde i Taastrup, hvor infrastrukturen er optimal, tæt på gode bus- og togforbindelser fra Taastrup og Høje Taastrup stationer - derudover kun 1 km. fra City2/Taastrup Hovedgade og 2 km. fra Roskildevej/IKEA.

Velkommen til Vandmestervej 20!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.